اندر حکایات مسجد (4)

حکایت

دوستی می فرمود: مسجد محله ی ما مسجد بسیار فعال است و با اینکه در محلی واقع شده که که اطراف آن مغازه های زیاد وجود دارد، کسبه همت عجیبی به اقامه نماز به صورت جماعت دارند. در هنگام نماز درب مغازه اکثر کسبه آن محل به صورت خود کار بسته می شود و همه به سمت مسجد حرکت می کنند. ایشان علت اصلی این حضور را، معطل نکردن و سریع خواندن نماز توسط امام جماعت می دانستند.

 

تذکر

ملاک صحتِ نماز، سریع یا تند خواندن نیست بلکه ملاک، درست خواندن نماز است. امام جماعت می تواند به حسب حال نمازگزاران نماز را تند و یا آهسته بخواند. رعایت این امر در جای خود بسیار مطلوب و پسندیده است. مثلا در مکان هایی مثل بازار یا مرکز شهر که مردم مغازه دار هستند و یا اغلب به کارهای مختلف اشتغال دارند، بهتر است نماز سریعتر خوانده شود. در این موقعیت ها استفاده از امام جماعت جوان توصیه می شود.

 

درباره ی عبدالحجت حق جو

مطلب پیشنهادی

رفع تضاد بین تحاکم به طاغوت و ناچاری رجوع به دادگاه‌های بین المللی در حکومت اسلامی

شاید این اشکال به ذهن بیاید که در زمان ما و در نظام جمهوری اسلامی گاهی اوقات نزاع‌های بین المللی به وجود می‌آید و مسئولین حقوقی نظام در محاکم بین المللی مثل دادگاه لاهه و دادگاه‌های بین المللی که نزاع‌های بین دولت‌ها و دولت و شخص را مطرح می‌کند طرح دعوا می‌کنند. آیا این از مصادیق تحاکم به طاغوت نیست؟ و اگر هست از چه راهی باید این را حل کنیم؟

امام حسین علیه السلام و حضرت یحیی (3)

مقدمه در دو نوشتار قبل ابتدا مطالبی در مورد ارتباط امام حسین و حضرت یحیی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *