اندر حکایات مسجد (10)

حکایت

یکی از دوستان تعریف می کردند که منزل یکی از اقوام مهمان بودیم. نزدیک اذان به ایشان گفتم در این نزدیکی مسجد دارید؟ ایشان گفتند بله ولی من توصیه می کنم به این مسجد نروید. با تعجب پرسیدم چرا؟! ایشان گفتند در نزدیکی مسجد این محل مغازه مکانیکی و تعمیرات ماشین است و بعضی از آن ها به مسجد می آیند ولی مشکل کار اینجاست که متاسفانه به نظافت اهمیت نداده و با دستان و پاها کثیف در مسجد حاضر می شوند. بوی نامطبوعی که فضا را در برمی گیرد به حدی است که تمرکزی برای نماز خواندن باقی نمی ماند و…

نکته

جدای از بحث لزوم اهتمام یک مسلمان بر نظافت فردی، بهتر است نمازگزاران در فضای مسجد نیز این امر را رعایت کنند تا محیط عبادت و قرب الهی فضایی پاکیزه و پر جاذبه باشد. همانطور که نمازگزار با وضو گرفتن آمادگی خود را جهت نزدیک شدن به خداوند متعال اعلام می کند بهتر است نظافت جسمی را هم رعایت کند تا افرادی که نظاره گر وی به عنوان یک نمازگزار هستند، به سمت نماز جذب شوند.

علاوه بر بحث نظافت فردی، در روایات متعدد نسبت به لزوم حفظ پاکیزگی مسجد و اهتمام به آن تاکید شده است.

درباره ی عبدالحجت حق جو

مطلب پیشنهادی

رفع تضاد بین تحاکم به طاغوت و ناچاری رجوع به دادگاه‌های بین المللی در حکومت اسلامی

شاید این اشکال به ذهن بیاید که در زمان ما و در نظام جمهوری اسلامی گاهی اوقات نزاع‌های بین المللی به وجود می‌آید و مسئولین حقوقی نظام در محاکم بین المللی مثل دادگاه لاهه و دادگاه‌های بین المللی که نزاع‌های بین دولت‌ها و دولت و شخص را مطرح می‌کند طرح دعوا می‌کنند. آیا این از مصادیق تحاکم به طاغوت نیست؟ و اگر هست از چه راهی باید این را حل کنیم؟

امام حسین علیه السلام و حضرت یحیی (3)

مقدمه در دو نوشتار قبل ابتدا مطالبی در مورد ارتباط امام حسین و حضرت یحیی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *