اَللّـهُمَّ وَنَحْنُ عَبيدُكَ التّائِقُونَ اِلى وَلِيِّكَ الْمُذَكِّرِ بِكَ وَبِنَبِيِّكَ

فرض کنید یکی از دوستانتان برای شما از فردی تعریف بسیار کرده و او را آنچنان پیش شما بالا برده که شما اشتیاق زیادی برای ملاقات با وی پیدا کرده اید. باز فرض کنید علاوه بر اینکه شوق دارید دیدن آن فرد را دارید، می دانید او یاد و خاطره یکی از بهترین و عزیزترین دوستانتان را نیز برایتان تداعی کرد. انسان در هنگام وصال چه حال و روزی دارد؟

دعای ندبه نیز چنین است. امام صادق علیه السلام ابتدا خصوصیات و مطالبی از امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف بیان می کنند و سپس می فرمایند بار خدايا ما بندگان توائيم که مشتاق ولي تو هستيم. البته هم مشتاق دیدن ولی تو هستیم و هم اینکه او ما را به ياد تو و پيغمبرت مي اندازد یعنی مردم را به ياد تو و پيغمبر تو مي آورد.

البته این شوق زیبا مخصوص مؤمناني است که نور ايمان دلشان را روشن کرده باشد. کساني که ايمان به وجود امام غايب داشته باشند اگر به نعمت هاي کامله ي وجود آن بزرگوار متوجه شوند، حتما آتش شوق ديدار او را در دلشان مشتعل نگاه می دارند.

درباره ی عبدالحجت حق جو

مطلب پیشنهادی

رفع تضاد بین تحاکم به طاغوت و ناچاری رجوع به دادگاه‌های بین المللی در حکومت اسلامی

شاید این اشکال به ذهن بیاید که در زمان ما و در نظام جمهوری اسلامی گاهی اوقات نزاع‌های بین المللی به وجود می‌آید و مسئولین حقوقی نظام در محاکم بین المللی مثل دادگاه لاهه و دادگاه‌های بین المللی که نزاع‌های بین دولت‌ها و دولت و شخص را مطرح می‌کند طرح دعوا می‌کنند. آیا این از مصادیق تحاکم به طاغوت نیست؟ و اگر هست از چه راهی باید این را حل کنیم؟

امام حسین علیه السلام و حضرت یحیی (3)

مقدمه در دو نوشتار قبل ابتدا مطالبی در مورد ارتباط امام حسین و حضرت یحیی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *